Trainer van Tikva getikt?

Joeri De Ren
| 0 reacties
Trainer van Tikva getikt?
Foto: © SC

Het voetbal leeft van verhalen, anekdotes en legendes...  Gisteren waren een aantal toeschouwers getuige van de geboorte van zulk een legendarisch verhaal dat door de aanwezige getuigen nog jarenlang naverteld zal worden.  

RS Waasland speelde gisterenavond een oefenpartij tegen Hapoel Tikva.  Na 20 minuten diende deze echter stilgelegd te worden. De bezoekers speelden een uitzonderlijk aggressieve partij en stapelden de zware overtredingen op. Uiteindelijk trok de scheidsrechter gedecideerd een rode kaart voor één van de spelers na een zoveelste aanslag op een Waaslands been.  

De trainer van Tikva ging hierop volledig door het lint en weigerde verder te spelen tenzij de speler mocht terugkomen op het veld en ze de partij met elf spelers mochten voortzetten. De trainer was niet voor rede vatbaar en wou niet afstappen van zijn onnavolgbare verzoek. De scheidsrechter besloot uiteindelijk de partij stil te leggen.

RS Waasland zal nu via de Belgische Voetbalbond een klacht neerleggen bij de Uefa tegen Hapoel Tikva wegens het niet naleven van contractuele verplichtingen. Ter compensatie mogen de toeschouwers die een ticket kochten de oefenpot van zaterdag tegen Lebbeke gratis bijwonen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties