Geraerts en Tchité geviseerd door fans

Kevin Pieters
| 0 reacties
Geraerts en Tchité geviseerd door fans
Foto: © SC

Nadat Anderlecht-spits Mémé Tchité zondag nog kon proeven van het succes, maakte hij na de wedstrijd tegen Sint-Truiden kennis met de donkere zijde van de roem.  

Naast de talloze felicitaties zouden enkele vurige Standard-supporters bedreigingen geuit hebben aan het adres van de spits. "Ach, in elke club heb je fans die iets van voetbal kennen en anderen die dat niet doen", reageerde Tchité nuchter.  Een weerzien met de Standard-fans tijdens de clash met Anderlecht vreest de topschutter niet:  "Ik weet dat me een warm onthaal wacht als ik op Standard zal spelen. Maar het is niet omdat je uitgefloten wordt, dat je moet stoppen."

Maar ook ex-ploegmaat Karel Geraerts werd geviseerd door boze Standard-fans. Meer bepaald zouden de ouders en de vriendin van de middenvelder zondag belaagd zijn geweest.  Reden hiervoor is de weigering van Geraerts om zijn handtekening onder een contractverlening te zetten.  "Natuurlijk zorgt dat voor wrevel bij de supporters. Maar ze mogen mijn familie niet lastigvallen. Dat ze maar met mij komen praten", luidde het. [AN]
                    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties