Het relaas van de andere Schotse wedstrijden

Philippe Crols
| 0 reacties
Het relaas van de andere Schotse wedstrijden
Foto: © SC

Van de top-3 uit Schotland, Rangers, Hearts en Celtic, hebt u de resultaten en verslagen al meegekregen. Uiteraard zijn die drie teams niet de enigen die meespelen in de Schotse Premier League. Zo speelden ook St-Mirren en Falkirk hun tweede wedstrijd. Beide teams wonnen die ook en behalen verrassend genoeg een zes op zes. 

Aberdeen - Caledonian  1-1

Aberdeen en Caledonian zijn twee teams die na twee speeldagen nog stees niet gewonnen hebben. Aberdeen pakte zijn tweede puntje, Caledonian zijn eerste, maar daar zag het lange tijd niet naar uit. Crawford had de thuisploeg na een halfuur op voorsprong gebracht en tot enkele momenten voor het einde van de wedstrijd stond die score ook nog op het bord. Wilson zorgde er echter nog voor dat de bezoekers hun eerste puntje van het seizoen pakten. 

Falkirk - Dunfermline  1-0

Falkirk is de verrassende koploper in Schotland. Het won tegen Dunfermline voor de tweede maal op rij en staat dus mede op kop. Voor de bezoekers was het de tweede nederlaag en dus is een gedeelde laatste plaats hun deel. Een doelpunt van Barr na tien minuten spelen was goed voor de drie punten voor de thuisploeg. 

Kilmarnock - Hibernian  2-1

Kilmarnock was niet goed gestart afgelopen week. Het verloor zijn eerste wedstrijd, maar tegen Hibernian zette het die uitschuiver al recht. Hibernian heeft na twee speeldagen een punt. Shiels had de bezoekers na een halfuur nochtans wel op voorsprong gebracht. Na rust trok de thuisploeg de situatie wel recht. Net na de koffie maakte Nish gelijk en een kwartier voor tijd bezorgde Naismith Kilmarnock de drie punten. 

St Mirren - Motherwell  2-0

Naast Falkirk is ook St Mirren een ploeg die verrassend genoeg met een zes op zes aan de competitie begonnen is. Het klopte op speeldag twee Motherwell dat na twee speeldagen nog altijd geen punt heeft. Na een goed kwartier scoorde Sutton de openingsgoal. Vlak na rust verdubbelde de thuisploeg de score na een own-goal van Quinn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties