Arezzo en wederom AC Milan beschuldigd

Arezzo en wederom AC Milan beschuldigd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat eerder Reggina al in staat van beschuldiging gesteld werd, heeft openbaar aanklager Stefano Pallazi nu ook Arezzo in staat van beschuldiging gesteld samen met drie leden van de club. Ook AC Milan heeft mogelijks een verband in deze zaak. Het proces vangt aan op maandag 14 augustus.
 
Voor de wedstrijd Arezzo – Salernitana was er een telefoongesprek tussen voormalig lid van de Italiaanse voetbalbond Gennaro Mazzei en lijnrechter Stefano Titomanlio waarbij Mazzei vraagt om de aanvalspogingen van Salernitana in te dijken. De vraag zou er gekomen zijn van Leonardo Meani, een voormalige medewerker van AC Milan en wiens telefoontjes ervoor gezorgd heeft dat de Milanese club gestraft werd.
 
Bij AC Milan reageerde men alvast met verbijstering op het nieuws: “Het is met immense verbazing dat AC Milan ontdekte dat het is beschuldigd wegens indirecte verantwoordelijkheid voor een vermoedelijke irregulariteit van Leonardo Meani. Het betreft een wedstrijd uit de Serie B en het persoonlijk gedrag van Meani kan op geen enkel manier beschouwd worden als officieel gedrag van Milan.”
 
Ook bij Arezzo is men zeker van hun onschuld: “De club wil benadrukken, zoals het altijd al gedaan heeft, dat het onschuldig is en dat we zeker zijn dat het tribunaal ons correct zal behandelen. Voorzitter Piero Mancini wil laten weten dat hij nooit enig contact heeft gehad met de voormalige scheidsrechteraanduider Paolo Bergamo.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties