Boskamp: 'Verwijt mijn jongens niets'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Boskamp: 'Verwijt mijn jongens niets'
Foto: © SC

Standard boekte woensdagavond een zeer matige 2-2 uitgangspositie tegen Steaua Boekarest. Toch was trainer Johan Boskamp niet ontevreden.

"Ik heb mijn jongens niets te verwijten", aldus Boskamp in Het Laatste Nieuws. "Ze hebben keihard gewerkt. Maar die tegengoals doen we hen echt zelf cadeau. Elke keer maken we zulke fouten. Bij voorzetten gaan we eronderdoor, terwijl je enkel naar de bal toe mag bewegen. Vooraan hebben we jongens als Sa Pinto en Defour die de bal kunnen bijhouden. Alleen komt er geen aansluiting, of sluiten de verkeerde aan. De kleine Steven Defour liep zich te pletter, maar kon het ook niet forceren."

"Ik moet nu hopen op de terugkeer van enkele sterkhouders. Conceicao komt zeker terug uit schorsing, maar van de rest heb ik nog geen zekerheid. Onyewu zou achterin heel belangrijk zijn en misschien kan De Camargo voorin ook wat meer stootkracht brengen. Misschien is er ook nog een mogelijkheid dat Philippe Leonard alsnog bij Standard blijft. Als het een probleem van centen is, hoop ik dat de directie hem toch nog over de streep kan trekken." [TH]     
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties