Stijnen: 'We zullen niet over Kazachstan walsen'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Stijnen: 'We zullen niet over Kazachstan walsen'
Foto: © SC

Stijn Stijnen staat komende woensdag wellicht in doel in de EK-voorrondewedstrijd tegen Kazachstan. De doelman van Club Brugge kijkt uit naar de wedstrijd, maar beseft ook dat het meteen raak moet zijn.

"De Rode Duivels hebben twee keer na elkaar een groot tornooi gemist, dan moet je eerlijk toegeven dat er iets misloopt", vertelt Stijnen in Het Nieuwsblad. "En er liep duidelijk iets mis. Verwacht dus niet dat het plots heel goed zal gaan. Het zal tijd vergen. Kazachstan is een onbekende ploeg. Ze zullen waarschijnlijk op karakter spelen en het tempo uit de wedstrijd willen halen. Zij zijn de underdog, voor hen is er minder druk. Iedereen verwacht dat we over Kazachstan zullen walsen, maar tegenwoordig wint niemand van niemand met een groot verschil."

Hoe klikt het trouwens met keeperstrainer Theo Custers? "Het eerste contact was heel positief. Theo is iemand die weet wat keepen is, iemand die voetbal uitademt. Hij weet dat het gevoel bij een keeper heel belangrijk is en benadert elke doelman anders. Het klikt gewoon, zoiets voel je meteen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties