Koen Daerden in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Koen Daerden in Studio 1
Foto: © SC

AA Gent begon verrassend zwak aan het nieuwe seizoen. Het verloor de openingswedstrijd van de competitie met 5-0 van Club Brugge en kon vorige speeldag thuis niet winnen van Moeskroen. Zondag kan Gent de eerste punten van de competitie sprokkelen, maar dan moet het wel winnen op het veld van Lokeren. Studio 1 brengt een ruime samenvatting van de Oost-Vlaamse derby tussen Lokeren en AA Gent. Napraten over deze wedstrijd en de voetbalactualiteit van het weekend doet Frank Raes met twee vaste waarden: oud-voetballer Piet den Boer en ex-radiojournalist Jan Wauters.

In het tussenseizoen verhuisde Rode Duivel Koen Daerden voor een recordbedrag van 4 miljoen euro van Racing Genk naar Club Brugge. Daarmee werd Daerden meteen de duurste aankoop ooit van een Belgische club. Zaterdag krijgt Club Brugge het bezoek van Beveren. Zondag vertelt Daerden over zijn leven en zijn voetbalcarrière in Brugge.

Frank en zijn gasten besteden ook aandacht aan de absolute topper van de derde speeldag: Racing Genk tegen Standard. In Studio 1 wordt nagepraat over de topper en over de ontvangst van Steven Defour, ex-Genk maar nu bij Standard, in het Feniksstadion.

In 'Pinanti is pinanti' is het deze week de beurt aan Charly Musonda en Marc Van der Linden. Charly Musonda kwam via Cercle Brugge onze competitie binnen. Daarna verhuisde 'Champagne Charly' naar Anderlecht. De Zambiaanse oud-voetballer werd met zijn 150 wedstrijden een boegbeeld in Anderlecht. Marc Van der Linden was jarenlang de man met de lange haren die bijna elk weekend zijn doelpuntje meepikte. De Antwerpse ex-Rode Duivel kwam uit voor Antwerp, Anderlecht, AA Gent en Beerschot. Wie het beste pinanti's trapt, ziet u zondagavond in Studio 1. [AN]

Studio 1, zondagavond om 22u40 op één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties