Live van KV Mechelen - SK Deinze (3-0)

Bart Hermans
| 0 reacties
Live van KV Mechelen - SK Deinze (3-0)
Foto: © SC

Eindstand: 3-0: 17´ Bjorn Vleminckx, 61´ Bjorn Vleminckx, 90´ Jonas Ivens

Vandaag kan u voor de eerste keer genieten van een wedstrijd in tweede klasse live gebracht vanuit het stadion.

Op deze eerste speeldag staan KV Mechelen en SK Deinze tegenover elkaar Achter De Kazerne. Beide ploegen hebben vorig jaar geen goed seizoen doorgemaakt en hebben grote kuis gehouden in de selectie. Deinze kon in tweede blijven dankzij de verwikkelingen in de zaken van Geel en La Louviere. KV Mechelen kon vorig jaar maar vrij laat het behoud verzekeren.

De opstellingen:

KV MECHELEN:20. Kempeneer Kevin,3. Ivens Jonas,4. Mellemans Jeroen (40´ 2.Goessens Kristof),6. Dhont Bert,7. De Pauw Steven,8. Van Zundert Bart,12. Kielo-Lezi Jean-Paul  ( 89´ 5. Van den Eede Arne,15. Vanbelle Wesley,16. Geudens Kevin,17.Asare Nana,18. Vleminckx Bjorn(75´ 14.Kanene Patrick)    Trainer: Maes Peter                                                                                                         

SK DEINZE:1. Dobbelaere Sven,5. Van Den Ven Birger,6. Coulibaly Elimane,7. Lecaillier Aurelien,8. Thoma Frederick (61´ 3.Vercaemer Arne),10. Dejonckheere Mathieu,12. Cousin Bob,13. Schatteman Geoffrey,17. Hermans Sebastian,18. Vanbrabander Kim,20. Masureel Jan     Trainer: Laverge Gerrit

Hoogtepunten:

1´ Seizoen 2006-2007 in tweede klasse is afgetrapt. Dit is het eerste deel in een tweeluik tussen KV Mechelen en Deinze. Zaterdag spelen ze in hetzelfde stadion tegen elkaar voor de beker.

2´Een vrije trap van De Pauw wordt overgekaatst via een Mechels been.

3´ Een schot van De Pauw , redding van Dobbelaere.

8´Eerste gevaar van Deinze , Cousin kan doorgaan op links, zijn schot gaan naast

15´ Tijdens het eerste kwartier tasten beide ploegen elkaar af en is er veel middenveldspel.

17´ DOELPUNT!! Kielo-Lezi kan alleen doorgaan op rechts en brengt de bal schitterend in de loop van Vleminckx die de bal maar in doel heeft te leggen.

21´ Een schot van Hermans gaat  nipt naast het doel van Kempeneer.

25´ Een aanval van Malinois op links, Asare gaat door maar ziet niet of te laat dan Vleminckx helmaal vrij staat.

27´ KV Mechelen knoeit in de verdediging en leidt zo geregeld balverlies op een gevaarlijke plek, voorlopig heeft Deinze hier nog geen gebruik van kunnen maken.

29´ Een voorzet bereikt Cousin die doorsteekt naar Coulibaly, Kempeneer is er op tijd bij.

32´Een schot van Van Zundert gaat nipt over.

33´ Geel voor Masureel na een gemene tackle op Asare.

33´ Kielo-Lezi wordt door het centrum weggestuurd, zijn schot gaat centimeters naast.

35´ Wat geklungel voor het Mechelse doel, het schot van Cousin belandt uiteindelijk in de armen van Kempeneer.

40´ Een geblesseerd Mellemans wordt vervangen door Kristof Goessens

41´ Een voorzet van Vleminckx bereikt Kielo-Lezi , zijn schot gaat opnieuw over. Het zit de Congoleese  aanvaller van Malinois voorlopig niet echt mee.

Het is rusten geblazen in Mechelen. De thuisploeg had deze eerste helft de beste kansen, ze konden hieruit een maal scoren. Deinze kon daar voorlopig weinig tegenover zetten.

46´ Aftrap van de tweede helft. Er zijn hier vanavond Achter De Kazerne 6000 touschouwers aanwezig.

48´ Vrije trap van De Pauw, de bal wordt strak voorgebracht maar kan geen enkel Mechels hoofd vinden. Doelman Dobbelaere bokst weg.

51´ Een kopbal van Geudens belandt op de lat, het eventuele doelpunt had toch niet doorgegaan want scheidsrechter Delcorpe had een fout gezien.

54' Het is opnieuw Cousin van Deinze die voor gevaar zorgt. Hij kan tussen twee verdedigers toch nog afdrukken, Kempeneer laat de bal naast gaan.

57´ Invaller Goessens bedient Vleminckx die de bal in een keer op zijn sloef neemt. De bezoekende doelman zweeft de bal mooi uit doel. Een mooie actie en dito redding.

59´ Kielo-Lezi is alleen op weg naar doel en wordt duidelijk aan zijn truitje getrokken. De scheidsrechter laat doorspelen en krijgt prompt het publiek volledig tegen.

61´ DOELPUNT!!  Na een actie van Kielo-Lezi belandt de bal bij Vleminckx. Die blijt kalm en werkt beheerst af.

64´ Het is opnieuw Kielo-Lezi die wordt weggestuurd op links.Schatteman moet ingrijpen en krijgt de gele kaart. De daaropvolgende vrije trap wordt door Dhont tegen de paal gekopt. In de rebound schiet Kielo-Lezi in het zijnet.

67´De doorgebroken Kielo-Lezi wordt opnieuw teen de grond gewerkt. Na overleg met de grensrechter geeft scheidsrehter Delcorpsgeel aan Thoma. Deinze komt hier heel goed weg.

69´Bij Deinze wordt Frederick Thoma vervangen door Vercaemer Arne

71´ Kielo-Lezi wil vanavond ook zijn doelpuntje meepikken , ditmaal gaat zijn bal centimeters naast de rechterpaal. 

75´ Applausvervanging bij KV Mechelen , Kanene Patrick komt in de plaats van Bjorn Vleminckx. De ex-speler van Beveren speelde een sterke match waarin hij twee keer scoorde.

80´ Dhont geeft een slechte pas waardoor dat Coulibaly kan doorgaan. Dhont zet zijn foutje recht, hij blokt het schot van Coulibaly af.

83´ Een voorzet van Hermans bereikt het hoofd van      . Zijn kopbal wordt knap in corner getipt door Kempenaar.

85´ Vanbelle zet voor en De Pauw schuift de bal in doel. Het doelpunt wordt al dan niet terecht wegens buitenspel afgekeurd.

89´ Kempeneer moet de bal wederom uit zijn doelvlak ranselen. Mechelen moet deze laatste minuten toch nog oppassen.

90´Kanene kan alleen doorgaan zijn lob wordt in eerste instantie nog gered door Dobbelaere , de rebound van Ivens    wordt via een bezoekend been in doel gewerkt.

 

KV Mechelen wint zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-0. De Maneblussers waren de beste ploeg en konden vele kansen bijeen voetballen , Deinze stelde daar bitter weinig tegen over. Zaterdag ontmoeten beide ploegen elkaar weer voor de beker van België.

 

 

 

 

 

 

 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties