Ricardo Oliveira tekent bij AC Milan

Ricardo Oliveira tekent bij AC Milan
Foto: © SC

AC Milan lijkt eindelijk zijn zoektocht naar een nieuwe spits te mogen staken. Ricardo Oliveira landde vrijdagavond met een privé-jet en in het gezelschap van Milan-directeurs Ariedo Braida en Adriano Galliani in Italië.
 
Oliveira: “Ik ben gelukkig dat ik onder contract ben gelegd door zo’n belangrijke club als AC Milan.” Naar alle verwachtingen zal de 26-jarige aanvaller dit weekend of ten laatste begin volgende week zijn handtekening onder een 4-jarig contract zetten dat hem 1,5 miljoen euro per jaar zal opleveren. Real Betis zal voor de transfer 15 miljoen euro naar zijn bankrekening zien vloeien.
 
Het enigste wat nog roet in eten kan gooien zijn de medische testen. Oliveira scheurde immers in november een knieligament en werd in januari voor zes maanden uitgeleend aan Sao Paolo om zijn herstel te bevorderen en matchritme op te doen. De Braziliaanse aanvaller had zich het seizoen daarvoor wel tot topschutter van de Spaanse competitie gekroond. Betis nam overigens Oliveira niet op in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd van zaterdagavond tegen Valencia.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties