Vieri tekent bij Atalanta

Vieri tekent bij Atalanta
Foto: © SC

Atalanta Bergamo heeft via zijn officiële website dinsdagavond aangekondigd dat het Christian Vieri onder contract heeft gelegd. De 33-jarige aanvaller tekende een contract voor één seizoen. Atalanta moet niets betalen voor zijn overgang, want Vieri ontbond een tiental dagen geleden zijn contract bij Sampdoria.
 
Vieri heeft een drukke zomer achter de rug. Nadat zijn contract op 30 juni afliep bij AS Monaco ondertekende de spits midden juli een contract bij Sampdoria. Zonder één keer te trainen verbrak de voormalige Italiaanse international een maand later dat contract. Hij bood zich dan aan bij Juventus Turijn, maar die wensten geen gebruik te maken van zijn diensten.
 
Vervolgens trok Vieri naar zijn ex-club Atalanta waar hij dus dinsdagavond een contract voor één seizoen ondertekende. Volgens de geruchten aanvaardde Vieri daarbij het minimunloon van 1500 euro per maand. Eerder in zijn carrière verdedigde de spits eveneens de kleuren van Torino, Pisa, Ravenna, Venezia, Juventus, Atletico Madrid, Lazio, Inter en AC Milan.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties