Iddi tekent bij KV Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
Iddi tekent bij KV Mechelen
Foto: © SC

Malinwa sloot een overeenkomst voor één seizoen met Abdul-Yakinu Iddi, een Ghanees die voor de nummer tien-positie wordt aangetrokken.
 

Abdul-Yakinu Iddi was al een tijdje op proef bij de Maneblussers en kon de technische staf van KV Mechelen zowel op de trainingen als bij de reservenwedstrijden bekoren. Gisteravond speelde de polyvalente middenvelder nog mee in de reservenmatch tegen OH Leuven (2-1 winst voor KV Mechelen) en ook daar liet hij een goede indruk.

De 20-jarige Iddi komt via Feyenoord van de Ghanese voetbalschool voor één seizoen over en is aangetrokken om de vacante nummer tien-positie in te vullen. Feyenoord levert de speler aan, maar het loon wordt door KV Mechelen bekostigd. Voorzitter Johan Timmermans: "Malinwa staat in voor de financiële kant van de zaak, maar krijgt in het kader van het samenwerkingsakkoord met Feyenoord bij een mogelijke overgang van Iddi naar een andere club een percent op de transfersom." KV Mechelen vraagt eerstdaags alle documenten aan om de speler zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties