Mourinho schiet scherp en zalft

Yves Dekoning
| 0 reacties
Mourinho schiet scherp en zalft
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Lampard is niet langer de vaste man voor de strafschoppen bij Chelsea. Volgens manager Jose Mourinho is het beter dat iemand anders trapt op cruciale momenten. Lampard miste drie van zijn laatste vier strafschoppen. Hij mag nog trappen van zijn chef, maar alleen als hij goed in de match zit. 

Mourinho verdedigde zijn middenvelder ook en haalde zwaar uit naar de Britse pers. Volgens hem geeft Lampard zich elke wedstrijd 100% en liep er de laatste tien jaar niemand zoals hem rond. Tijdens het voorbije WK in Duitsland speelde Lampard zwak. Toch vind Mourinho de kritiek op zijn speler onterecht en overdreven. Hij vind dat de belangrijke Engelse international meer respect verdiend. 

Mourinho haalde ook nog eens uit naar scheidsrechter Kyros Vassaras. Na rust zagen vier spelers van Chelsea een gele kaart. Volgens de Portugees valt het op dat andere topclubs geen enkele gele kaart hebben gekregen. Toch was hij ook tevreden. De drie punten halen uit het duel met Bremen was namelijk heel belangrijk.







Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties