Peruzzi denkt niet aan stoppen

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Peruzzi denkt niet aan stoppen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Angelo Peruzzi is nog niet van plan zijn handschoenen op te bergen. De doelman van Lazio haalt alle berichten over het einde van zijn carrière onderuit. "Zolang ik me goed voel, blijf ik spelen", klinkt de 36-jarige wereldkampioen zelfverzekerd.
 
Peruzzi wil jaar na jaar bekijken hoe het met zijn conditie gesteld is, vooraleer hij een beslissing neemt of hij al dan niet een punt achter zijn carrière zet. "Ik zal pas stoppen met spelen als ik er toe gedwongen word", verklaarde de in Viterbo geboren Italiaan aan Channel 4.
 
Peruzzi begon zijn professionele voetbalcarrière bij stadsrivaal AS Roma. Verder speelde hij nog voor Verona, Juventus en Internazionale voordat hij in 2000 zijn handtekening zette onder een contract bij Lazio Roma. In totaal speelde hij 454 wedstrijden in de Serie A.
 
Door het omkoopschandaal begon Lazio met elf strafpunten aan het huidige seizoen. Na de nederlaag op de openingsspeeldag tegen AC Milan zullen de Romeinen snel punten moenten pakken, wil Peruzzi zijn afscheid niet vieren in de Italiaanse Serie B. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties