Racing Mechelen op bezoek bij Oudenaarde

Bart Hermans
| 0 reacties
Racing Mechelen op bezoek bij Oudenaarde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Mechelen mag morgen in en tegen Oudenaarde spelen. Het is een onbekende tegenstander voor Groen-wit want de Oost-Vlamingen promoveerden vorig seizoen uit bevordering.
 
Er heerst toch wel wat minder druk na de overwinning vorig weekend tegen Cappellen. “Cappellen is geen slechte ploeg en het is altijd prettig om daartegen te winnen. Het heeft een positief effect op de groep. Maar de sfeer is sowieso goed, veel beter als vorig jaar. Iedereen kent zijn taken en de club heeft een betere uitstraling. Aan dat positieve moeten we blijven werken. De tegenstanders moeten terug schrik krijgen als ze tegen Racing Mechelen spelen", zegt Gregory Deraeve.
 
Benieuwd of Oudenaarde, de tegenstander van dit weekend, dat ook zal zijn. "Het is een onbekende voor ons, dus een moeilijk opdracht. We weten dat het een goeie ploeg is, want anders promoveer je niet. Maar of we nu tegen Oudenaarde of Geel spelen, we gaan gewoon uit van onze eigen spelwijze."

Deraeve begon dit seizoen op de bank, maar maakte tegen Cappellen een heel sterke invalbeurt. Hij gaf zelfs de assist voor het winnende doelpunt. "De trainer zei me dat hij het moeilijk vond me naast de ploeg te houden. Maar dat is nu eenmaal voetbal. Het wordt niet met elf, maar met vijfentwintig gespeeld", aldus de middenvelder. "Ik wil echt terug in de basis staan, want ik zit niet graag op de bank. Het enige wat je dan kan doen, is je kans grijpen als je ze krijgt. Ik heb laten zien dat ik erbij hoor. Ik ben niet de persoon om direct het kopje te laten hangen." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties