Racing Waregem wil eerste overwinning tegen Deinze

Bart Hermans
| 0 reacties
Racing Waregem wil eerste overwinning tegen Deinze
Foto: © SC

Racing Waregem zal wel op een betere start in tweede klasse gehoopt hebben. Met amper twee punten uit vier wedstrijden wordt de West-Vlaamse club meer en meer bij de degradatiekandidaten genoemd.Bjorn Deloof en de rest van zijn ploegmakkers weten dus wat er te doen staat.
 
”In de eerste drie matchen brachten wij behoorlijk voetbal, maar wij konden dat onvoldoende vertalen in puntenwinst. Tegen Virton hadden we kunnen winnen en tegen Hamme verdienden wij op zijn minst een punt. Tel die er bij en we staan in de eerste helft van de klassering. De realiteit is jammer genoeg anders. Met slechts twee punten delen wij de laatste plaats. Er mag vooral geen kloof vallen met het peloton.”
Toch is de speler van Waregem ervan overtuigd dat de fans van Racing Waregem van het weekend weer een sterke ploeg zullen zien tegen Deinze.
 
“We staan best niet te lang stil bij die verloren punten, want de belangen zijn zondag te groot. Op de vorige speeldag schreef Deinze zijn eerste zege in, waardoor het toch al enige ademruimte krijgt. De druk zal dus volledig bij ons liggen. Nu Yousfi er door schorsing niet bij loopt, hopen wij dat er een paar van de geblesseerden gerecupereerd worden. Uiteraard reken ik er zelf op dat ik fit geraak. Ik zou immers erg graag spelen tegen mijn ex-ploeg. Veel spelers zijn er niet meer over van het elftal dat ik verliet, maar de band met de club is altijd gebleven. Ik speelde er erg graag en kreeg altijd veel respect van het bestuur en de supporters. Dat respect was trouwens wederzijds. Zondag is er echter geen plaats voor sentiment.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties