Het verging de Belgen zeer slecht

Philippe Crols
| 0 reacties
Het verging de Belgen zeer slecht
Foto: © SC

Het verging onze Belgen niet zo goed op speeldag vier van de Bundesliga en dat is een eufemisme om u tegen te zeggen. Geen enkel team met een Belg op de loonlijst wist drie punten te pakken. Enkel het Bochum van Joris van Hout sprokkelde een puntje, maar de spits stond wel niet op het veld.
 
Peter van der Heyden is nog altijd geblesseerd en zag zijn ploeg dit seizoen voor de eerste maal ten onder gaan. Wolfsburg verloor na drie gelijke spelen een eerste keer tegen Hannover dat voordien nog geen punt gesprokkeld had.
 
Ook Hamburg ging voor het eerst kopje onder en Vincent Kompany was daar getuige van. Hij stond negentig minuten lang op het veld van Dortmund dat HSV uiteindelijk met 1-0 klopte.
 
De vierde speeldag was een beetje de ondergang van de topclubs. Det bewees ook Bayern München. Tegen Bielefeld stond Daniël Van Buyten negentig minuten lang tussen de lijnen, maar hij kon niet voorkomen dat de landskampioen met 2-1 de boot in ging.
 
Borussia Mönchengladbach ging eveneens onderuit op speeldag vier. Sonck en Daems zijn nog steeds geblesseerd en Bernd Thijs keek negentig minuten lang vanop de bank toe. Hij zag zijn team uiteindelijk 4-2 verliezen tegen Aachen.
 
Bochum trok zonder punten, maar met Joris van Hout in de kern naar co-leider Nürnberg. Speelminuten kreeg onze landgenoot niet, maar Bochum pakte wel zijn eerste punt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties