Opnieuw nipte nederlaag voor ALBO Lichtaart

Eddy Leysen
| 0 reacties
Opnieuw nipte nederlaag voor ALBO Lichtaart
Foto: © SC

Voor de tweede week op rij verloor ALBO Lichtaart in derde nationale B met een miniem verschil. Nadat vorige week met 4-3 verloren werd bij Sint-Amands, ging het nu met 2-3 onderuit tegen een sterker gewaand Bocholt.

Met Brahim Hassounfi (lies),  Farid Yachou (verlof), Geert Robeets (spierscheur), Tom Swerts (voet), Paul Van De Kerkhof (veld), Lars Luyckx (lies) en Mario Wouters (kuit) moest coach Vermeersch zo maar een volledige ploeg missen, zodat de ALBO-coach moest sleutelen aan zijn team. Gelukkig voor hem viel de test met Michel Verwaest net voor de match dan nog mee.

Na een lang aftasten van beide ploegen wat weinig opleverde, werd de score na tien minuten geopend door Raoul Lemmens die een counter netjes voorbij Bart Janssen deponeerde : 0-1.
Michel Verwaest kwam dadelijk twee keer dicht in de buurt van de gelijkmaker  maar bij de derde keer was het wel raak wanneer Michel al glijdend een bal van Kris Maes in doel knalde : 1-1.
In de slotfase kwamen de Albo’s goed weg wanneer Bocholt twee keer in dezelfde fase de paal viseerde.

Een moedig Albo begon sterk na de herneming en wanneer Kaj Raeymaekers vanop rechts de bal hard in doel pegelde, leek dit extra kracht te kunnen geven aan het geteisterde team.
De snelle gelijkmaker van Peter Pepels op vrije trap zette meteen een domper op het enthousiasme bij de Albo’s : 2-2 (5’).

Bocholt nam het initiatief en hield de thuisploeg ver weg van het doel waardoor er amper gevaar voor het bezoekende doel kwam. Aan de overkant kwamen er nu ook niet meteen prangende fase voor het doel van Bart Janssen waardoor het lange tijd alle kanten uit kon.

De 2-3 viel zo maar uit de lucht wanneer Mo El Boujjouffi even te veel ruimte kreeg en de bal hard in het dak van de goal schoot  (15’). In de slotfase kon Bourja bijna profiteren van een knullig balverlies maar hij kanjerde de bal pardoes op de paal en aan de overkant verhinderde doelman Eerlings de  gelijkmaker door het schot van Jo Van Beek nog met de voettip te keren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties