De Bilde neemt afscheid van zijn hond

Bart Hermans
| 0 reacties
De Bilde neemt afscheid van zijn hond
Foto: © SC

Willebroek Meerhof moest zaterdag op bezoek bij Verbroedering Geel. Voor de Antwerpse club was dit sowieso geen gemakkelijke verplaatsing. Ze misten daarenboven ook nog eens spits Gilles De Bilde. De ex-aanvaller van Anderlecht liet aan trainer Luc Beyens weten dat hij niet zou kunnen meespelen omdat zijn hond die namiddag was overleden.
 
Trainer Beyens had hier alle begrip voor: "Gilles meldde dat hij niet in staat was te voetballen, Ik weet dat hij heel gehecht is aan zijn dieren. Je herinnert je nog wel dat hij zijn hond destijds illegaal liet overbrengen naar Engeland toen hij bij Sheffiefd speelde." Van Trier stond terug in het doel bij Willebroek, hij was kansloos bij het doelpunt van Pelic. Willebroek verloor met 1-0 en blijft zo achter met een nul op negen. Geel nam zijn derde zege op rij en heeft nu drie punten. Het startte immers met min zes aan de competitie.
 
Er kwam nog meer slecht nieuws voor de bezoekers. Ercor is allicht out voor de rest van het seizoen. Nader onderzoek wees uit dat de kruisbanden geraakt zijn. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties