Dender wil nog niet van periodetitel horen

Bart Hermans
| 0 reacties
Dender wil nog niet van periodetitel horen
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

FCV Dender staat na vijf speeldagen verassend op kop van tweede klasse. Voor het seizoen hadden veel kenners voorspeld dat dit Dender wel eens de revelatie van dit seizoen zou kunnen worden maar niemand had gedroomd dat deze ploeg na vijf speeldagen al een voorsprong zou hebben van vier punten op de dichtste achtervolgers. De eerste periodetitel lijkt binnen handbereik.
 
Trainer Jean-Pierre Van de Velde is blij met het verloop van de competitie maar blijft nuchter: "Onze winstcijfers dwingen veel respect af maar eigenlijk kropen we door het oog van de naald. Virton startte furieus, maar via een counter bracht Van Geem ons op voorsprong. Virton drukte fors op basis van veel atletisch vermogen, maar tactisch speelden we het slim. Met veel inzet, discipline en duelkracht haalden we het dan toch. Het torinstinct van Thiebaut gaf misschien wel de doorslag , terwijl we dan ook nog goed wegkwamen toen Gerets met rood flirtte en slechts geel kreeg."
 
"Ik wil op het moment nog niks horen over de periodetitel, want in het voetbal kan het zo snel bergaf gaan. We ontvangen volgende week Ronse en de week nadoen moeten we op bezoek bij Racing Waregem. We beschikken over vier punten bonus, maar die zijn zo gedicht. Zondag was ik samen met Dennis Asselman aanwezig op het duel tussen Hamme en Oud-Heverlee Leuven, we beleefden er een leuke namiddag." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties