Dario Silva in coma *update*

Dirk Pieters
| 0 reacties
Dario Silva in coma *update*
Foto: © SC

De Uruguayaanse voetballer Darío Silva kwam zondagmorgen zwaar gewond uit een auto-ongeval. De 34-jarige aanvaller ging meermaals over de kop met zijn wagen. Momenteel ligt Silva in een coma en de dokters vrezen dat zijn rechterbeen zal moeten worden geamputeerd.

Volgens de medici liggen de prioriteiten bij het redden van zijn leven en zal daarna een oplossing gezocht worden voor zijn rechterbeen, dat op verschillende plaatsen is gebroken.  

Silva speelde in Europa voor Espanyol, Málaga, Sevilla en Portsmouth en speelde 49 interlands voor Uruguay. Nu was de aanvaller al een tijdje in onderhandeling met Nacional de Montevideo over ren verbintenis.

UPDATE: Meteen werd gevreesd dat het rechterbeen van de aanvaller niet meer te redden zou vallen. Deze vrees is vanmiddag triest genoeg bewaarheid. Bij een spoedoperatie amputeerden chirurgen het rechter onderbeen van de spits. De operatie was nodig om een eventuele infectie te voorkomen, al wil dit volgens de dokters nog niet zeggen dat Dario Silva er ooit nog bovenop komt. [AN]

                
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties