Helleputte: 'Kritiek Brugse verdediging onterecht'

Thomas Dubois
| 0 reacties
Helleputte: 'Kritiek Brugse verdediging onterecht'
Foto: © SC

Club Brugge won zondagavond met 1-2 op het veld van Westerlo en zet zo z'n goede reeks verder. Het naderde zo tot op één punt van Anderlecht en tot op vier punten van leider Racing Genk. De verrassend gestarte Mannaseh Ishiaku zorgde voor de nodige 0-2. "Ik ben heel blij dat ik deze nieuwe kans gekregen heb. Met deze coach weet je dat je altijd klaar moet staan. Dat ik met mijn doelpunt mijn bijdrage lever tot de zege doet extra deugd", vertelt de spits op clubbrugge.be.
 
Club-trainer Emilio Ferrera toonde zich een tevreden man achteraf. "Over de volledige match gezien, verdienden we de drie punten. Bij de 0-2 dacht ik dat het gedaan was, maar Westerlo vocht goed terug. Na de aansluitingstreffer kregen we het nog lastig. Uiteindelijk pakken we uit de laatste drie matchen negen punten én kwalificeren we ons in Europa. De statistieken zijn dus heel positief."
 
Ook Westerlo-trainer Herman Helleputte deed achteraf z'n zegje: "Onze eerste helft was enorm slecht. We dekten niet genoeg door en bleven te veel achterin hangen. Daardoor creëerde Brugge steeds een man-meer-situatie op het middenveld. Ik wil bovendien even benadrukken dat Club hier erg sterk stond te verdedigen. Ik las de voorbije weken heel wat kritiek over hun verdediging, maar Clement en Maertens speelden vandaag erg sterk." [AN]  
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties