SK Berlare houdt de punten thuis

Gentil Dossche
| 0 reacties
SK Berlare houdt de punten thuis
Foto: © SC

SK Berlare heeft de drie –broodnodige- punten thuisgehouden tegen Kerksken. Rood-wit had het lang niet onder de markt, maar Gregory Van Den Bergh scoorde na de rust de bevrijdende treffer. De zege betekent een enorme opsteker voor het elftal van trainer Goossens, dat al vier wedstrijden zonder overwinning zat.

Rood-wit nam een uitstekende start. Een verre inworp van Fabio Vergucht bereikte David Vastenavondt, die onhoudbaar binnenkopte. De vreugde was van korte duur, want nog geen vijf minuten later was alles weer te herdoen. Het was opnieuw een stilstaande fase die de gelijkmaker inluidde. Het tempo viel daarna een beetje terug. Toch kreeg SK nog twee goede mogelijkheden via Robin Praet en Gregory Van Den Bergh.
Beide ploegen rekenden duidelijk op meer dan een punt. Het waren de bezoekers die de wedstrijd in handen namen. Thuisportier Merckx liet zijn klasse bewonderen. Berlare toonde zich gelukkig een stuk efficiënter dan Kerksken. De eerste gevaarlijke poging was meteen prijs. Bart Van De Sompel probeerde na een goede versnelling Gregory Van Den Bergh te bereiken. Doelman Wittenberg raakte de bal maar half en de sterke Van Den Bergh –opnieuw op het middenveld- tikte binnen. Diezelfde Van Den Bergh verzuimde even later om de bezoekers volledig uit te tellen. In de slotfase behoedde Merckx Berlare nog voor een late gelijkmaker.

Doelpunten
03’ 1-0 David Vastenavondt
06’ 1-1 Koen De Brabandere
63’ 2-1 Gregory Van Den Bergh

SK Berlare
Timmy Merckx, Robby Van Durme, Jeroen Boone (25’ Stijn Vlaminck), David Vastenavondt, Tom De Rechter, Robin Praet (74’ Gert Peelman), Gregory Van Den Bergh, Tim Herteleer, Jonathan Parewijck (85’ Steven Vandersnickt), Bart Van De Sompel, Fabio Vergucht.

Kerksken
Michel Wittenberg, Davy Standaert, Tom Van Durme, Kristof Vanslembrouck, Kevin Buyl, Thierry De Schepper, Davy Cooreman, Koen De Brabandere, Kevin Piro, Davy De Vriendt, George Arts.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties