Bielefeld blijft winnen, Wolfsburg niet

Philippe Crols
| 0 reacties
Bielefeld blijft winnen, Wolfsburg niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag twaalf was dus al goed voor heel wat spektakel en ook voor enkele verrassingen. Na de winst van Dortmund in Bremen boekte ook Bielefeld een onverwachte overwinning. Het won met 0-3 in Frankfurt. Verder boekte Wolfsburg geen twaalf op twaalf. Thuis tegen Cottbus bleef het op een scoreloos gelijkspel steken. 

Frankfurt - Bielefeld  0-3

In de Bundesliga kan dit seizoen iedereen van iedereen winnen. Frankfurt had thuis nog niet verloren en slechts ging slechts een maal buitenshuis onderuit, maar ging tegen Bielefeld toch grandioos de boot in. De Poolse aanvaller Wichniarek zette de bezoekers halverwege de eerste helft op voorsprong. Beide teams konden bij winst op de vijfde plaats komen en die winst zou dus naar Bielefeld gaan. Zuma verdubbelde op het uur de score en helemaal op het einde zorgde Ndjeng voor de zware 0-3-cijfers. Voor het seizoen werden ze in Bielefeld nog afgeschilderd als degradatiekandidaat, maar daar lijkt nu niemand nog aan te denken. 

Wolfsburg - Cottbus  0-0

Ook in Wolfsburg behoren de degradatiezorgen al een tijdje tot het verleden. Dat hebben de groen-witten natuurlijk te danken aan de recente negen op negen en Mike Hanke. Hij scoorde de afgelopen drie wedstrijden drie keer en was daarmee de grote man bij Wolfsburg. Tegen Cottbus werd er evenwel niet gewonnen. Cottbus blijft zo met zestien punten net in de linkerkolom staan met een puntje minder dan Wolfsburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties