KVK Tienen - Vlimmeren Sp. 3 - 0

Guillaume Belaey
KVK Tienen - Vlimmeren Sp.  3 - 0

INLEIDING :Deze wedstrijd, met de 3de plaats als inzet,beloofde op papier een spannende match te worden.

EERSTE HELFT :In het begin van de wedstrijd hebben Das en Ebhodaghe de kans om de voorsprong uit te bouwen maar zij missen onbegrijpelijk. Philtjens ziet haar shot op doel afgeblokt. In de 34’ komt een goede actie van Vlimmeren waar Lien Mermans de kans niet benut om haar ploeg op voorsprong te brengen. Net voor de rust kan Ebhodaghe alleen naar doel afstevenen, zij laat de verdedigster en keepster Van Troy geen schijn van kans 1-0

TWEEDE HELFT : Gelijkaardig spelbeeld in de 2de helft. In de 64’ kan Ebhodaghe gebruik maken van de diepe bal van Elke Meers om haar 2de doelpunt te scoren 2-0. Na balverlies en slecht wegwerken door Vlimmeren kan Ebhodaghe met een goed shot haar 3de doelpunt in de wacht slepen en alzo de eindstand vastleggen 3-0