Broos en De Decker: 'Situatie te slecht uitgespeeld'

Philippe Crols
| 0 reacties
Broos en De Decker: 'Situatie te slecht uitgespeeld'
Foto: © SC

Racing Genk had zondagavond een schitterende zaak kunnen doen door Club Brugge te kloppen, maar het bleef bij een gelijkspel. Op zich nog altijd niet slecht voor de Limburgers natuurlijk, want de kloof met Club wordt niet groter en die met Anderlecht en Standard groeit met een puntje. Toch waren Hugo Broos en Wim De Decker zich ervan bewust dat ze een unieke kans gemist hebben. 

Hugo Broos mocht het na afloop van de partij uitleggen op Sporza radio: "We hebben vandaag te overhaast gevoetbald vind ik. We speelden te veel met de lange bal in plaats van rustig de vrije man te zoeken. We lopen nu wel een puntje uit op Anderlecht en Standard, maar we hadden hier, gezien de situatie, meer uit moeten halen. We hebben een unieke kans gemist."

Beste Genkenaar was, niet de eerste keer dit seizoen, Wim De Decker. Ook de verdedigende middenvelder van de Limburgers zat na de wedstrijd met een dubbel gevoel. "We hadden de flanken veel meer moeten gebruiken en de situatie bijgevolg veel beter uitspelen dan dat we nu gedaan hebben. Het gelijkspel is uiteraard terecht en we lopen nu een punt uit op Anderlecht dus er is helemaal geen man overboord."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties