Werner: 'Ik blijf niet als ik nog op de bank zit'

Bart Hermans
| 0 reacties
Werner: 'Ik blijf niet als ik nog op de bank zit'
Foto: © SC

U kon in de persbabbel na de wedstrijd KV Mechelen – Ronse al lezen dat doelman Olivier Werner via zijn manager een brief naar de club heeft gestuurd dat als hij niet in doel komt te staan hij tijdens de winterstop vertrekt. Wij namen Olivier eventjes apart na de wedstrijd.
 
“Ik ben niet naar hier gekomen om op de bank te zitten en bij de reserven te spelen. Ze hebben mij aangetrokken als eerste doelman. Toen Kevin in het begin van het seizoen bleef staan na mijn blessure begreep ik dat wel maar mijn verwijdering na de wedstrijd tegen Kortrijk is onbegrijpbaar en onaanvaardbaar. Er is contact met een eersteklasseclub. Nee, het is niet Lierse of Anderlecht. Een terugkeer naar mijn ex-ploeg Standard Luik zie ik ook wel zitten. Ik vind het heel erg om volgende week als bankzitter mee te moeten gaan naar mijn ex-ploeg Virton. Of ik in de basis zal staan daar? Ik maak me geen illusies.”
 
Het is dus afwachten of alsnog de plooien kunnen gladgestreken worden tussen Werner en KV Mechelen. Derde keeper Yannick Dierick is immers al een hele tijd out, het zou dus kunnen dat er bij de jeugd moet gekeken worden achter een tweede keeper of iemand nieuw moet gezocht worden.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties