Chelsea wil 15-jarige Chileen

Luc Goderis
| 0 reacties
Chelsea wil 15-jarige Chileen
Foto: © SC

Volgens de Chileense media heeft Chelsea zeer concrete interesse voor het toptalent Nicolas Milan.  Milan werd afgelopen weekend vijftien jaar, maar de belofte maakte ondanks zijn zeer jonge leeftijd wel al zijn debuut in het eerste elftal van Colo Colo.

Twee maanden geleden debuteerde Milan in het competitieduel tegen Santiago Wanderers.  De aanvaller mocht de laatste 10 minuten meespelen en werd met zijn 14 jaar de jongste speler ooit in de Chileense competitie.

De Engelsen zouden zodanig onder de indruk zijn van de kwaliteiten van Milan dat hij binnenkort naar London mag komen voor een stage.  Zijn team Colo Colo is hier echter totaal niet mee akkoord en heeft de FIFA gevraagd om actie te ondernemen.

Milan, die vergeleken wordt met Manchester Utd's Cristiano Ronaldo, stond eerder ook al in de belangstelling van Inter Milaan.

Vader Mark Milan zei wel dat er van een eventuele overgang naar Europa absoluut geen sprake kan zijn.  Milan Jr. moet van vaderlief minstens tot zijn achttien jaar in de Chileense competitie blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties