Coach Vicenza ging volledig door het lint

Coach Vicenza ging volledig door het lint
Foto: © SC

Angelo Gregucci (foto) wist even niet meer waar hij het had, toen afgelopen zaterdag Treviso een strafschop in de toegevoegde tijd werd toegekend. De coach van Vicenza vuurde volgens de Disciplinaire Commissie van de Italiaanse voetbalbond herhaaldelijk zeer beledigende en lasterlijke woorden richting de scheidsrechter en nam daarbij een intimiderende en aggresieve houding aan.
 
Gregucci volgde na de wedstrijd protesterend de scheidsrechter naar zijn kleedkamer. Toen hij echter daar niet werd binnen gelaten, koelde de 42-jarige coach zijn woede op een brancard en stopte maar pas toen de politie interveneerde. Voor zijn gedrag moet Gregucci de komende vier wedstrijden van Vicenza vanuit de tribunes bekijken.
 
Ook doelman Giorgio Sterchele zal er een tijdje niet bij zijn. De doelman van Vicenza wordt immers voor zijn protest drie wedstrijden geschorst. Gianluigi Buffon ten slotte krijgt één wedstrijd schorsing na zijn rode kaart op Albinoleffe. De doelman van Juventus Turijn zal daarom het treffen met Lecce van komende zaterdag aan zich moeten laten voorbijgaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties