Daerden: 'Titel kan nog'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Daerden: 'Titel kan nog'
Foto: © SC

Afgelopen zondag speelde Club Brugge scoreloos gelijk op het veld van Racing Genk. Niet het resultaat waar Club op gehoopt had, maar gezien de man-minder-situatie was men al bij al toch tevreden. Zo ook Koen Daerden.

"In Genk verliezen was absoluut uit den boze", legt Daerden uit in De Morgen. "Dan zou de titel wellicht weg geweest zijn. Nu blijft alles mogelijk. Je zal mij niet horen zeggen dat negen punten een habbekrats is, maar die kloof is nog te dichten. Genk zal zeker nog punten laten liggen. Het is dan aan ons om de kloof met hen proberen dicht te voetballen."

"Genk heeft me prachtig ontvangen. Ik ben er altijd graag geweest. Deze club heeft mij de kans gegeven om mij te ontwikkelen tot de voetballer die ik nu ben. Daar zal ik hen eeuwig dankbaar voor zijn. Maar mijn werkgever is nu Club Brugge en ik zal me dubbel plooien voor blauw-zwart. Het onthaal van de Genkse supporters was trouwens zoals ik het verwacht had. Het bewijst dat er altijd respect en appreciatie voor mij was. En dat is absoluut wederzijds."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties