Interesse Sheffield voor Alan Smith

Interesse Sheffield voor Alan Smith
Foto: © SC

Sheffield United zou concrete belangstelling hebben voor Alan Smith van Manchester United. Dat melden vandaag verschillende Britse media. Smith komt momenteel amper aan spelen toe op Old Trafford.

Manchester United-manager Alex Ferguson opteert op dit ogenblik voor het spitsenduo Louis Saha-Wayne Rooney. Bovendien wil de Schot snel nog een nieuwe spits aanwerven, waardoor de toekomst van de 26-jarige Smith erg onzeker is geworden bij de Mancunians.

Smith zou bij neo-eersteklasser Sheffield United zijn carrière een nieuwe wending kunnen geven. Smith zou zeven miljoen euro moeten kosten en Neil Warnock, manager van Sheffield, bevestige ondertussen al de interesse. "Alan is zeker een speler die ik er graag bij zou hebben. Hij is een uitstekende speler met veel kwaliteiten. Hij zou ons absoluut een stuk sterker maken", aldus Warnock. Eerder had ook al Cardiff City, leider in de Engelse tweede klasse, al interesse in Smith maar voor een overstap naar Wales voelde de ex-aanvaller van Leeds United niet veel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties