'We moeten pieken tegen Bremen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'We moeten pieken tegen Bremen'
Foto: © SC

FC Barcelona moet over twee weken verplicht winnen in het eigen Camp Nou van Werder Bremen om een verrassende uitschakeling in de Champions League te vermijden. Frank Rijkaard, de coach van de blaugrana, heeft alle vertrouwen in zijn ploeg.

"We weten dat het die avond een moeilijke wedstrijd zal worden, maar ik ben optimistisch in onze kansen om de laatste zestien te bereiken. We hebben veelzijdige spelers die weten wat het is om op belangrijke momenten te pieken. Dat is dan ook precies wat ik ze zal vragen voor het duel tegen Werder Bremen", aldus Rijkaard.

Over de 0-2-overwinning op het veld van het Bulgaarse Levski Sofia was de Barça-coach maar matig tevreden. "Het was geen grootse wedstrijd van onze kant, maar we waren geduldig en we hebben uiteindelijk het resultaat gehaald dat we moesten halen", aldus een nuchter analyserende Rijkaard.

De huidige situatie in Groep A is zo dat Werder Bremen en Chelsea beiden tien punten hebben terwijl Barcelona op de derde plaats volgt op 2 punten van de leiders. Levski Sofia is sowieso uitgeschakeld met nul punten uit vijf partijen. Chelsea is al zeker van de kwalificatie op basis van de onderlinge uitslagen tegen beide teams. Barcelona moet winnen van Bremen anders wenkt de Uefabeker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties