Crabeels:'Gevochten als een leeuw'

Crabeels:'Gevochten als een leeuw'
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Pieter, je was vandaag één van de betere spelers. Ook de trainer was heel tevreden met jou.
 
“Ja, dat vond ik ook. Over mijn eigen prestatie ben ik vrij tevreden. Je staat 4-0 achter en je valt in dan kan je enkel maar vechten als een leeuw. Mijn passing was goed vandaag, ik heb ook een paar felle duels uitgevochten, dat hebben jullie ook wel gezien, maar dat moet in zo een match want ik vond ons veel te plat. Er kwam wat meer animo in de wedstrijd en we komen nog tot 4-2 terug maar daarna zijn we een beetje stilgevallen, we liepen een paar keer offside en misten wat kansen. De scheidsrechter en de thuisploeg vertraagden het spel dan ook nog. Daarom heb we spijtig genoeg niet meer kunnen scoren.”
 
De scheidsrechter zorgde voor een paar betwiste fases?
 
“Ja, hij floot alles voor de thuisploeg en voor ons heel weinig. Dat kom je wel eens tegen op een seizoen, maar het ligt vanavond niet aan de scheidsrechter maar het ligt aan ons. Je mag hier nooit 4-0 achterkomen. We hebben er toch nog alles aan gedaan om een gelijkspel uit de brand te slepen maar het lukte spijtig genoeg niet. Het is ook heel spijtig voor de supporters. Ze doen een verplaatsing van twee uur en een half en dan 4-2 verliezen.”
 
Je komt stilletjes aan terug in vorm?
 
“Ja, ik mag me niet baseren op een wedstrijd maar ik voel me heel goed. We zijn wel volgende week , ondertussen blijf ik op training keihard werken. Iedereen komt een mindere periode tegen , ik ben er al veel tegengekomen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties