Jbari nog steeds zonder club

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Jbari nog steeds zonder club
Foto: © SC

Nordin Jbari zit nog steeds zonder club. De voormalige Rode Duivel is amper 31 jaar, maar komt sinds deze zomer niet meer aan voetballen toe. Na zijn vertrek bij La Louvière zit hij immers zonder club. 

"Waarom ik nog geen club heb? Ik zie wel een paar redenen", vertelt Jbari in Het Laatste Nieuws. "Omdat ik twee slechte seizoenen achter de rug heb, bijvoorbeeld. Ik hoor ook zeggen dat ik te duur ben, maar wat is dat? Ik weet dat de helft van de spelers in eerste klasse speelt voor een brutoloon van 1.000 euro per maand. Als dat de norm is, dan ben ik te duur. Voor dat bedrag ga ik nergens tekenen. Ik hoor ook dat clubs schrik hebben van mijn karakter. Ik héb karakter, maar geen slecht karakter. Ik ben een vechter."

"Ik heb toch wel aanbiedingen gehad ja. Van tweede- en derdeklassers, maar ik weet dat ik eerste klasse nog aankan. Een maand geleden kwam Lierse aankloppen, maar die aanbieding heb ik afgewimpeld. Niet omdat Nordin Jbari te goed is voor Lierse, maar bij La Louvière heb ik geleerd wat het is om met een aantal jonge gasten onderaan te bengelen. Mentaal gaat dat snel wegen. Tja, in de winter hoop ik toch nog een club te vinden, want ik mis het voetbal verschrikkelijk."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties