Anderlecht - OHL

Jan Van Looy
| 0 reacties
Anderlecht - OHL
Foto: © SC

Zaterdag 2 december wordt een belangrijke dag voor het damesvoetbal bij OHL.

In de voormiddag om 10 uur op Bruineveld in Kessel-lo het duel tussen OHL-B en Veltem-A. Beide ploegen zijn in eerste provinciale tot op heden ongeslagen. Wie wordt herfstkampioen ? Luc Scheepmans geeft de matchbal. Maarten Timmermans en zijn dames, alsook Davy Rahoens en zijn dames bereiden zich scherp voor op deze sportclash.

In de namiddag om 14 u 30 op Heizel 2 is er de ontmoeting Anderlecht – OHL in eerste nationale. Anderlecht staat vooraan maar OHL onder leiding van Luc Goossens is ambitieus.  De speelsters van de A-ploeg gaan eerst supporteren voor hun clubgenoten van het B-team. Zij bereiden zich samen voor bij een gezonde sportmaaltijd ten huize van Linda en Julien.

En daarna, aangemoedigd door het B-team, gaan ze ervoor. ’s Avonds om 20 uur (deuren vanaf 19 u 30) in de seats van Den Dreef de eerste Quiz -algemene kennis- ten voordele van de damesafdeling van OHL, ingericht door Roger Schouteeten en zijn vrienden van ‘Eureka’ en de ‘Grijze Cellen’. Inschrijving kan nog ter plaatse voor 15 €.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties