KV Mechelen ontvangt KVSK United

Bart Hermans
| 0 reacties
KV Mechelen ontvangt KVSK United
Foto: © SC

KV Mechelen ontvangt vanavond KVSK United Achter de Kazerne. De bezoekers uit Limburg grepen vorig jaar nipt naast de titel en startten het seizoen dan ook met grote ambities. Na 14 speeldagen is er van die ambities niet veel meer overgebleven want de fusieclub staat op een teleurstellende veertiende plaats. Bij KV Mechelen doet Peter Maes met zijn jonge bende het beter dan verhoopt. Ze staan op een derde plaats in het klassement. Toch gaat het de laatste speeldagen niet zo goed bij beide ploegen. KVSK United behaalde een 4 op 15 en hoopt stilaan op de kentering. Mechelen behaalde nog wel 8 op 15 maar de tweede helft thuis tegen Ronse en de wedstrijd vorige week op Virton waren bedroevend slecht. Aan beide ploegen dus om zicht dringend te herpakken.
 
Bij KV Mechelen zijn er geen geschorsten. Asare,Van Hoevelen,Geudens en Vleminckx moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Kevin Kempeneer is gekwetst en moet forfait geven voor deze thuiswedstrijd, net als de andere geblesseerden Jeroen Mellemans, Kristof Goessens, René De Cooman, Patrick Kanene, Dries Merckx en Arne Vanden Eede. Yannick Dierick neemt de plaats in van de negentienjarige doelman. Steven De Pauw komt terug uit schorsing. Voor de wedstrijd valt nog één speler af.

Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, De Pauw Steven, Dhont Bert, Dierick Yannick, Geudens Kevin, Iddi Abdul-Yakuni, Ivens Jonas, Kielo Lezi Jean-Paul, Vanbelle Wesley, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Bij KVSK United is Luyten geschorst. Euvrard en Peeters moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
De geschorste Luyten wordt vervangen door Euvrard, Haagdoren (rug), Heymans (buikspieren) en Pereira (hamstrings) zijn twijfelachtig.
 
Selectie KVSK United: Boyen; Clabots, Euvrard, Baratto, Trenson; Delande, Peeters, Haagdoren, Heymans, Thompson, Pereira,Lauwereys, Waligora, Meeus, Mbemba en beloften.
 
Vorig seizoen werd het 2-2 Achter de Kazerne en 2-0 in het Stedelijk Sportstadion.
 
KV Mechelen – KVSK United wordt gespeeld op zaterdag 2 december om 20h00 onder leiding van de heer Johny Ver Eecke.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties