Galatasaray en Liverpool voor de eer

Yves Dekoning
| 0 reacties
Galatasaray en Liverpool voor de eer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond neemt Liverpool het in Istanbul op tegen Galatasaray. DE Mighty Reds zijn al zeker van de eerste plaats in de groep en Rafael Benitez zal dan ook een aantal sterkhouders sparen. Voor Liverpool is het een terugkeer naar de stad waar het in 2005 de Champions League won. 

Steven Gerrard, Steve Finnan, Sami Hyypiä en Jose Reina zullen allen rust krijgen. Hierdoor krijgt Jerzy Dudek nog eens zijn kans in doel. Benitez nam ook een aantal jongeren in de selectie op.

Voor Galatasaray is het dit seizoen de laatste Europese match. De Turkse club van Erik Gerets ligt er al uit en speelt nog voor de eer. Ze zullen voor eigen volk zeker met een overwinning afscheid willen nemen, zeker na de nederlaag tegen rivaal Fenerbahçe afgelopen weekend. Arda Turan is geschorst. Hakan Sükür, Ferhat Öztorum, Aydin Yilmaz en Orhan Ak kampen met blessures.


Liverpool: Dudek, Agger, Riise, Alonso, Crouch, Fowler, Pennant, Bellamy, Kuyt, Carragher, Paletta, Luis Garcia, Guthrie, Peltier, Darby, Martin, Anderson, Roque.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties