Brys: 'Afgekeurd doelpunt was keerpunt'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Brys: 'Afgekeurd doelpunt was keerpunt'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot verloor zaterdagavond met 0-3 van AA Gent. Trainer Marc Brys was uiteraard niet tevreden en hekelde ook het scheidsrechterlijk trio dat de 1-1 afkeurde.

"Door een gaffel van jewelste komen we 0-1 achter, waardoor AA Gent al snel in een comfortabele situatie kon voetballen", vertelt Brys op germinal-beerschot.be. "Bovendien stapelden bij ons de onnauwkeurigheden zich op... en dan weet je dat je voor een moeilijke avond staat."

"AA Gent paste zich aan, en ving ons spel via de flanken keurig op met een stevige afweergordel. Op die manier waren onze spitsen Sterchele en De Wilde moeilijk tot niet te bereiken.  Na de pauze hadden we weinig keuze: op temperament spelen was nu de boodschap. Op die manier hoopten we ons publiek achter ons te krijgen..."

"Maar ja, dan wordt die 1-1 afgekeurd. Ten onrechte. Dubbel jammer, want met 1-1 op het bord had het een gans andere wedstrijd kunnen worden. Nu moesten we echter achter de feiten blijven aanlopen, en dat hebben we geweten. De tweede counter van AA Gent was meteen ook onze tweede misser én het tweede tegendoelpunt. Over het derde doelpunt viel niks aan te merken: goed uitgespeeld, prima afgewerkt. 0-3, een te zwaar verdict."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties