ManU zoekt versterking

Joeri De Ren
| 0 reacties
ManU zoekt versterking
Foto: © SC

Manchester United is van plan om dit seizoen als kampioen af te sluiten en heeft hier alles voor over. Om één der grootste clubs ter wereld te blijven dien je nu eenmaal ten gepasten tijde kampioen te spelen en een rol van betekenis in Europa te spelen. De kampioenstitel is dit jaar de prioriteit en ook de Europese ambities zijn groot. Om deze ambities kracht bij te zetten kondigt de club, bij monde van Sir Bobby Chalton, versterkingen aan tijdens de winterstop.

ManU sukkelt momenteel met een vrij grote blessurelast en dit maakt dat de club dringend op zoek moet naar verbreding en versterking van de kern. Uitzonderlijk is dit niet, daar het felle wedstrijdritme in Engeland er wel vaker de oorzaak van is dat clubs in spelersnood geraken.

Om het met de woorden van de ManU directeur zelf te zeggen : "Onze selectie dient te verbreden willen we blessures opvangen, zeker bij onze toppers. Als onze betere spelers nu geblesseerd geraken, dan komen we werkelijk in de problemen en dat dienen we ten allen koste te vermijden. Ik ga nu nog geen namen noemen om te vermijden dat de prijs dan weer kunstmatig de hoogte zou ingaan."

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties