Ook transferdrukte bij Standard

Ook transferdrukte bij Standard
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Niet alleen bij Club Brugge en Anderlecht dreigt het een drukke transferperiode te worden, ook op Sclessin gonst het van de geruchten. Heel wat Standard-spelers worden immers gelinkt aan andere ploegen.

De spelers die niet spelen en willen vertrekken, zijn de grootste prioriteit, zo vertelt algemeen directeur Pierre François in La Meuse. Het gaat om Hakim Bouchouari, Serhiy Kovalenko, Junior en Matias. Voor Kovalenko lijkt de interesse het meest concreet: de aanvaller praat dezer dagen met FC Brussels.

Maar waar men zich in Luik wellicht het meest zorgen over maakt, is Oguchi Onyewu. De Amerikaan wordt al een tijdje gelinkt aan Real Madrid, maar ook Aston Villa, Fulham en Wigan Athletic klopten aan bij Standard. "Indien één belangrijke speler dreigt te vertrekken, dan is het wel Onyewu", legt François uit. "Daar kunnen we nu eenmaal niet onderuit, dat kwamen we immers overeen bij zijn contractverlenging."

Karel Geraerts is in juli einde contract, maar lijkt toch het seizoen uit te spelen bij Standard. Enkel een mooi bod kan het Luikse bestuur nog overtuigen.

Maar het is niet al uitgaande transfers wat de klok slaat. Standard heeft immers al enkele nieuwe spelers vastgelegd. De namen van die aanwinsten worden pas na de laatste wedstrijd op Moeskroen bekend gemaakt, zo bevestigt Pierre François.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties