KV Mechelen ontvangt Hamme

Bart Hermans
| 0 reacties
KV Mechelen ontvangt Hamme
Foto: © SC

KV Mechelen krijgt zaterdagavond Hamme op bezoek. De jongens van Verkempinck staan op een teleurstellende 15de plaats en hopen op minstens een puntje Achter de Kazerne. De Oost-Vlamingen voetballen nochtans goed maar hebben voorlopig het geluk niet aan hun kant en missen scoringsvermogen vooraan. Er zou dan ook gesproken worden met Kaiper en twee spelers uit derde klasse. Bij de thuisploeg uit Mechelen gaat het allemaal veel beter. Trainer Peter Maes had dertig punten vooropgesteld om de winterstop in te gaan. Bij winst komen zijn troepen zelfs uit op tweeëndertig punten. Mechelen gaat zeker als derde de winterstop in, bij verlies kunnen ze het gezelschap krijgen van Eupen.
 
Bij VW Hamme is er niemand geschorst. Goossens,Meul en Reigel moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
Selectie Hamme :Meul; Van der Heyden, De Smet, Petrovic, Goossens; Kestens, Reigel, De Meyer; Djamba Shango, Versyp, Van Hyfte,Baert, Koppen, Vlaeminck, D'Haeseleer
 
Bij KV Mechelen is er ook niemand geschorst. Van Hoevelen en Asare moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, De Pauw Steven, De Schouwer Steve, Dhont Bert, Dierick Yannick, Iddi Abdul-Yakuni, Ivens Jonas, Kielo Lezi Jean-Paul, Vanbelle Wesley, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
 
Vorig seizoen speelde Hamme 0-0 gelijk Achter de Kazerne maar gingen ze in eigen stadion met 0-2 onderuit.
 
KV Mechelen – Hamme op zaterdag 16 december om 20h00 onder leiding van de heer Peter Vervecken.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties