Shirts Boussoufa en Leleu geveild in Music for life

Greg Docx
| 0 reacties
Shirts Boussoufa en Leleu geveild in Music for life
Foto: © SC

Ten voordele van de "Music for Life" actie die deze week op Studio Brussel loopt, wordt vanavond een shirt van Mbark Boussoufa geveild.  

Het Champions League-truitje van de Brusselse middenvelder is ook nog eens gehandtekend door alle spelers. Bieden kan nog tot vanavond 20u op Ebay (klik hier). Het hoogste bod bedroeg halfweg vanmiddag 810 euro.

Supporters van Zulte Waregem komen op de veilingpagina van Music for Life ook aan hun trekken. De bekerwinnaar van vorig seizoen, en momenteel de enige Belgische voetbalploeg die nog in de running is voor de Uefabeker, schonk een unieke spelerstrui van kapitein Stefan Leleu.  Het shirt, gesigneerd door de voltallige kern van Zulte Waregem, stond vrijdagnamiddag op een goede 130 euro. De veiling loopt zaterdag af en bieden kan je hier (klik hier).

Deze veiling wordt georganiseerd voor "Music for Life".  Studio Brussel sluit een week lang zijn drie bekendste presentatoren op in een glazen huis.  Van 19 tot 24 december 2006 draaien Peter Van de Veire, Christophe Lambrecht en Tomas De Soete non-stop plaatjes vanuit een glazen studio op het Martelarenplein in Leuven en bieden zij allerhande objecten, ontmoetingen en gadgets via eBay te koop aan.  De opbrengst van "Music for Life" gaat helemaal naar Rode Kruisprojecten voor slachtoffers van landmijnen.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties