Moeskroen of Roeselare voor Vanderhaeghe

Moeskroen of Roeselare voor Vanderhaeghe
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Anderlecht kreeg Yves Vanderhaeghe na ruim zes jaar trouwe dienst te horen dat hij mocht uitkijken naar een andere club. De 36-jarige verdedigende middenvelder zou bij Paarswit geen speelkansen meer krijgen in de terugronde. Lang heeft de voormalige Rode Duivel niet moeten zoeken naar een nieuwe club. Roeselare en Moeskroen hengelen actief naar zijn diensten.

Bij Roeselare kan Vanderhaeghe meteen een contract tekenen voor anderhalf jaar. Van 1988 tot 1992 speelde hij al bij FC Roeselare. Deze club ging ondertussen op in fusieclub KSV Roeselare. Na zijn carrière als speler zou de ervaren middenvelder bij de club een andere functie krijgen. 

Toch wil Vanderhaeghe eerst ook bij ex-club Moeskroen gaan praten. Vooral Jean-Pierre Detremmerie zou hem graag terughalen. De Henegouwse club mag echter (voorlopig) geen transfers uitvoeren van de licentiecommissie. De papierwinkel was nog niet in orde. Bovendien is Vanderhaeghe geboren en getogen in Roeselare en zou hij dus kunnen terugkeren naar zijn roots.



    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties