Heylens wil erg graag naar Racing Waregem

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heylens wil erg graag naar Racing Waregem
Foto: © SC

Gisteren kon u op Voetbalkrant al lezen dat Georges Heylens zijn kandidatuur had ingediend om hoofdcoach van Racing Waregem, de rode lantaarn in de tweede klasse. De West-Vlamingen hadden ondertussen een goed gesprek met Heylens die zelf erg graag aan de uitdaging wil beginnen.
 
"Vorige week had ik al een goed gesprek met de club. Het is een uitdaging, maar ze spreekt me aan. Na de jaarwisseling belt Racing Waregem me weer op en dan spreken we verder. Als het van mij afhangt zeg ik wel 'ja'. Ik heb geen schrik om risico’s te nemen. Waregem heeft maar vier punten na de heenronde en dat betekent dat er een probleem is. Maar de club is bereid om te knokken. In het leven moet je nooit wanhopen", zegt de werkloze oefenmeester tegen de collega’s van Sporza.be.
 
Heylens is ondertussen 65 jaar en toch heeft hij er nog veel zin in. "Ja, ik zal nog op het veld staan. Maar zoiets als een manager naar Engels model spreekt mij ook aan. Het kind moet je een naam geven. Mij maakt het niet uit welke titel de club op mijn naam plak", aldus Heylens.
 
Racing Waregem is op zoek naar een opvolger voor Francky Dekenne die werd ontslagen na de teleurstellende resultaten. Opvolgers die genoemd worden om een mirakel te verrichten in het Mirakelstadion zijn naast Heylens ook Jerko Tipuric die nu coach is van de West-Vlaamse eersteprovincialer SC Blankenberge. Heylens was tot voor kort coach van de Brabantse eersteprovincialer RWD Molenbeek maar werd daar na twee jaar aan de kant geschoven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties