Conceiçao mogelijk weg bij Standard

Conceiçao mogelijk weg bij Standard
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het lijkt erop dat Michel Preud’Homme met oog op de terugronde opnieuw een nieuw elftal zal moeten bouwen, want na Oguchi Onyewu lijkt nog een andere sterkhouder weg te willen. De Portugese strateeg Sergio Conceiçao vertelde aan de krant De Standaard dat hij weg wil. Een melding die als een donderslag bij heldere hemel weerklonk. De speler had in de Portugese pers al laten weten dat hij graag naar Engeland of Spanje zou verkassen, en doet dat nu ook in de Belgische pers.

Of Conceiçao nog in de winterstop de club zal verlaten, is onduidelijk. “Ik ben nog altijd voor de volle 100 % gefocust op Standard”, vertelt de vurige middenvelder. “Ik ben niet meer tevreden in Luik. Dat heeft niks te maken met sportieve, maar alles met privé-omstandigheden. Ik wil er niet verder over uitweiden. Veel zal afhangen van de aanbiedingen die ik krijg.”

De Portugees ondervond overigens bij de ochtendtraining pijn in de dij, waardoor hij de training niet kon volmaken. De speler heeft nog een contract tot 2008. [AN]
 
 


 
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties