Lokeren contracteert na Dufer ook Mbayo

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Lokeren contracteert na Dufer ook Mbayo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat bekend raakte dat Lokeren Grégory Dufer zal huren van Club Brugge, is nu ook bekend geraakt dat Lokeren ex-speler Marcel Mbayo terughaalt naar Daknam. Beide spelers zijn rechtsmiddens.

Lokeren kon niet lang bij de pakken blijven zitten, want het staat op een troosteloze voorlaatste positie in het klassement. En nu trainer Slavoljub Muslin terug uit vakantie is, maakt de Wase club dus werk van transfers. Lambrecht gaf Muslin een 'carte blanche', wat eigenlijk wil zeggen dat Muslin grote inspraak krijgt in de transfers. Grégory Dufer komt nu dus voor 6 maanden met een eventuele aankoop daarna en ook met Marcel Mbayo, ex-speler, is er een voorcontract.

Beide spelers zijn snelle rechterflankmiddenvelders van nature, maar Mbayo kan ook de linkerflank of zelfs de nummer 10-positie bekleden. Een nieuwe rechtsmidden was nodig na het afscheid van Gunther Van Handenhoven. Lokeren moet echter nog enkele aankopen doen in de spits en voorzitter Lambrecht is daar ook nog volop mee bezig : "Met het aantrekken van Dufer en M'Bayo blijven we zeker niet bij de pakken zitten. Ik verwacht ook nog twee spitsen. Namen wil ik niet vrijgeven." Lambrecht wil dus geen risico's nemen om zo geen kapers op de kust te krijgen of dezelfde weg uit te gaan als Brussels-voorzitter Vermeersch met Dufer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties