Juve klopt aan bij Ajax voor Grygera

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Juve klopt aan bij Ajax voor Grygera
Foto: © SC

Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf zou Juventus Turijn zich bij Ajax Amsterdam gemeld hebben voor de Tsjechische verdediger Zdenek Grygera. Naar verluidt wil de tweedeklasser de Ajacied nu al in januari aan hun selectie toevoegen.

Grygera heeft in de Amsterdam ArenA een aflopend contract aan het einde van dit seizoen waardoor - als hij nu niet vertrekt - Ajax geen euro meer zou ontvangen voor de Tsjech. "Juventus hoeft zich niet officieel te melden, maar dat hebben ze nu toch gedaan", aldus technisch directeur Martin Van Geel tegen De Telegraaf. Italiaanse bronnen hebben al bevestigd dat Juventus hem nu al wil overnemen. "Er is niet gesproken over de korte termijn. Pas als dat gebeurt, zullen we de afweging moeten maken tussen het sportieve en het economische aspect", zegt de technisch directeur van Ajax daarover.

Ajax contracteerde de Tsjechische international in het seizoen 2003/4 toen het hem weghaalde bij Sparta Praag. Grygera speelde vier seizoenen in Amsterdamse loondienst waarin hij 72 competitiewedstrijden speelde voor zijn club en daarin kon hij acht doelpunten  aantekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties