Ronaldo mogelijk naar Midden-Oosten

Kristof Blomme
| 0 reacties
Ronaldo mogelijk naar Midden-Oosten
Foto: © SC

Er heerst onrust bij Real Madrid. De Koninklijke ging dit weekend met 2-0 onderuit bij Deportivo La Coruña en kon dus niet profiteren van de misstap van de rechtstreekse concurrenten. De geruchten omtrent een vertrek van aanvaller Ronaldo worden steeds feller. 

Real Madrid leverde dit seizoen enorme inspanningen om weer aan te knopen met de gouden jaren. Bij Juventus werden naast trainer Capello ook Cannavaro en Emerson weggehaald. Diarra werd dan weer voor een bom geld weggeplukt bij Olympique Lyon. Bovendien kwamen uit Zuid-Amerika enkele supertalenten als Marcelo, Higuain en Gago aangewaaid. 

Toch zorgden deze aankopen niet voor een onmiddellijke kentering. Van de zeventien matchen werden er tien gewonnen. Vijf partijen werden met een nederlaag afgesloten. Vooral aanvaller Ronaldo zou kop van jut zijn. Hij zou Robinho wegwijs maken in het Madrileense nachtleven en 's ochtends zou het vaak naar alcohol ruiken in de kleedkamer. Ook het gewicht van de 30-jarige spits blijft voor commotie zorgen. Real wil de Braziliaanse spits dan ook zo vlug mogelijk slijten. 

Nu zou Al-Ittihad bereid zijn om twintig miljoen euro neer te tellen voor de Braziliaan. De ploeg uit Saoedi-Arabië wist eerder ook al Luis Figo te strikken voor volgend seizoen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties