Van der Gaag kapt er mee

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van der Gaag kapt er mee
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlander Mitchell Van der Gaag heeft na een rijkgevulde carrière besloten om te stoppen met voetballen. De 35-jarige centrumverdediger is van mening dat hij op zijn leeftijd niet meer in staat is om nog op hoog niveau te voetballen.

Van der Gaag tekende afgelopen zomer nog een contract bij de Saoedische club Al-Nasr, maar één maand later al werd hij met zes andere medespelers terug op straat gezet. Vooral uit Portugal kwamen ploegen aankloppen bij zijn manager Kees Ploegsma, maar Van der Gaag zag het niet meer zitten.

In de Nederlandse krant Algemeen Dagblad zegt hij dat er nog interesse was van Vitoria Guimarães. "Maar ik betwijfel of mijn knie nog een half seizoen topvoetbal zal aankunnen. Om geen blijvende schade op te lopen, was het beter om er meteen mee op te houden", aldus Van der Gaag.

Van der Gaag speelde in zijn carrière voor PSV Eindhoven, NEC Nijmegen, Sparta Rotterdam, FC Motherwell, FC Utrecht en het Portugese Maritimo Funchal. Bij die laatste club gaat hij nu aan de slag als assistent-trainer van de beloften.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties