Geen Spurs voor Coloccini

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Geen Spurs voor Coloccini
Foto: © SC

Fabricio Coloccini heeft tegenover de Argentijnse en Spaanse media verklaard dat hij niet zal vertrekken naar de Engelse club Tottenham Hotspur. Marcelo Lombilla, zijn zaakwaarnemer, is momenteel wel in de Engelse hoofdstad om te onderhandelen met de club, maar de Argentijnse international heeft laten weten dat een overgang naar The Spurs hem eigenlijk niet interesseert.

"Ik heb het erg naar mijn zin bij Deportivo La Coruña en ik wil hier dan ook blijven. Ik zal op dit moment niet van club veranderen, want dat zou te snel zijn. Als ik hier kan blijven, is dat beter voor mijn ontwikkeling. Later zal ik eens alles op een rijtje zetten met dingen die kunnen gaan gebeuren", aldus Coloccini.

De 24-jarige Coloccini, een verdediger, maakte in het seizoen 1998/99 zijn debuut bij de Argentijnse topclub Boca Juniors. Ondertussen heeft hij in Europa al een verleden opgebouwd bij AC Milan, Deportivo Alavés, Atlético Madrid en FC Villarreal. Hij speelde tussentijds ook nog even in Argentinië bij San Lorenzo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties