Torino wil Tomasson overnemen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Torino wil Tomasson overnemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Keert Jon Dahl Tomasson straks terug naar de Serie A? De kans is niet onbestaande want volgens het Duitse Der Kicker zou Torino belangstelling hebben voor de Deen die momenteel nog speelt bij VfB Stuttgart. De Italianen zouden binnenkort melden bij Die Schwaben.

Torino scoorde in de Serie A nog maar veertien doelpunten in achttien duels. Voor de coach van de Italiaanse eersteklasser, Alberto Zaccheroni, is de voormalige international de ideale oplossing om het spitsenprobleem op te lossen. Beiden werkten in het verleden al eens samen bij AC Milan.

Tomasson heeft zelf aangegeven dat hij wil vertrekken uit het Gottlieb-Daimler Stadion. Een eventuele afkoopsom kan wel nog roet in het eten gooien. Torino zou graag Tomasson gratis overnemen van de Duitse club, maar de kans is groot dat Stuttgart dat niet zal willen. Tomasson is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in de Bundesliga. In zijn eerste jaar scoorde hij acht treffers in 26 partijen, maar dit seizoen past hij blijkbaar niet meer in de plannen van coach Armin Veh.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties